e-boek: breien aan meer vrijheid en gemoedsrust | Ons Moemoe
Wil je tijd winnen, geld besparen en steeds relaxter door het leven gaan? Download hier het gratis e-book ‘Breien aan meer vrijheid en gemoedsrust’ van Ons Moemoe en ga voor meer levenskwaliteit, meer vrijheid, meer gemoedsrust, meer tijd en meer energie!
286
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-286,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

e-boek: breien aan meer vrijheid en gemoedsrust

win tijd, bespaar geld én ga steeds meer ontspannen door het leven

Jawel, er valt een hoop tijd en geld te verdienen als je aan de slag gaat met dit e-boek. Uit 5 delen bestaat het en elk deel levert je iets op: meer levenskwaliteit, meer vrijheid, meer gemoedsrust, meer tijd en meer energie.

deel 1 - meer levenskwaliteit

Doe weg waar je last van hebt, ontspan in wat nu is en lanceer de nodige stappen om je levenskwaliteit te verbeteren. Zo eenvoudig is de wol-methodiek. Simpel maar daarom niet gemakkelijk. In dit deel verlos je jezelf van dingen die je ongelukkig maken. De tijd en energie die hierdoor vrijkomt leer je inzetten als ontspanning of investeer je in zaken waar jij voldoening uithaalt.

deel 2 - meer vrijheid

Drie krachtige hefbomen zijn er om aan meer vrijheid te breien. Gewoontes, geld én verantwoordelijkheid. Met goede gewoontes blijf je als vanzelf stappen vooruit zetten. Met geld valt heel wat vrijheid te kopen en door zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen leven te leren nemen, gooi je ook je belemmerende boeien weg. In dit deel lees je hoe je dit voor elkaar krijgt.

deel 3 - meer gemoedsrust

Graag laten we je proeven van de drie essentiële pijlers voor meer gemoedsrust. Overzicht, evenwicht én voldoening. Hoe harder je daarin investeert, hoe gestroomlijnder je leven loopt en hoe meer gemoedsrust je zal ervaren. In dit deel krijg je het gevoel de touwtjes van je leven zelf terug in handen te hebben. Daarnaast leer je het gevoel ontwikkelen van in ‘balans zijn’ en van ‘zinvolheid’. Mooi meegenomen.

deel 4 - meer tijd en energie

Tijd is belangrijker dan geld. Geld valt altijd terug te verdienen, tijd niet. Maar je bent niets met een zee van tijd als je niet de energie hebt om ermee aan de slag te gaan. In dit deel lees je hoe je hierop kan inzetten.

deel 5 - meer inzichten

Geluk is overroepen. Je mag en zal falen. Doen wat voor jou werkt. Doorheen het hele boekje vind je losse inzichten met maar één doel: je wordt aangemoedigd om je eigen vrijheidsspiraal in werking te zetten.

Meer lezen? Download het volledige e-boek.