Het moeten moe ? | Ons Moemoe
Gaat je levenskwaliteit ten koste van je problemen en wil je dit veranderen? Volg coaching bij Ons Moemoe. Coach Wim daagt je uit om met andere brillen naar het leven te kijken en zo te groeien. Heb je vragen of wil je een vrijblijvend intakegesprek? Contacteer wim@onsmoemoe.be.
264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-264,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Het moeten moe ?

Daarom ben je hier, toch?

 • Omdat je wil genieten van een vrijer leven?
 • Omdat je meer gemoedsrust wil ervaren?
 • Omdat je zoveel ‘moét’ van jezelf?

Hier vind je

vrijheid én gemoedsrust | met stappen | zonder plan

 • Hier mag je stoppen met zoeken.
 • Hier ontdek je eindelijk hoe persoonlijke groei wél werkt.
 • Hier plof je neer in de zetel van goed-genoeg.
 • Laat dit je laatste halte zijn.

Gun jezelf persoonlijke begeleiding of een online project.

 • Je wordt uitgedaagd om met andere brillen naar het leven te kijken. Het is de bedoeling dat het af en toe oncomfortabel is.
 • Geen magische formules, stappenplannen of universumpoeder. Er bestaat geen kant-en-klaar voorschrift tegen je problemen.
 • Wat wel? Een uitstekende combinatie van lastige vragen, nieuwe inzichten én structuur.
 • Luchtig opgebouwd, wetenschappelijk onderbouwd.
 • Woon je wat verder of ervaar je liever meer anonimiteit? Overweeg onze e-mailcoaching.

de werkwijze van Wim

qode-np-item
1

stap 1: Intake gesprek. Digitaal of aan de toog van Ons Moemoe. Ervaar zelf of het iets voor jou is. Gratis en vrijblijvend.

qode-np-item
2

stap 2: Intensieve sessies van 60 minuten. Uurtarief: € 60

qode-np-item
3

stap 3: Elke sessie eindigt met huiswerk. Niet ter plaatse, hierdoor bespaar je centjes.

qode-np-item
4

stap 4: Ouderwetse Ons-Moemoe-Garantie. Toen de dingen nog gemaakt werden om nooit stuk te gaan. Centjes terug indien je geen groei ervaart na 60 dagen.

loopbaancoaching | twijfels over je werk

 • erkend loopbaancoach
 • loopbaancheques VDAB
 • € 40 voor 4 uur coaching
Logo 361 rood

kleinkinderen aan het woord

Wim is precies wat je van een coach verwacht. Hij haalt het beste uit jezelf naar boven en brengt je verder. Daarnaast krijg je een duidelijk zelfinzicht, het besef waar je beter of anders kan. Hij leert je stappen te zetten en ondertussen trots te zijn op wat je al bereikte. Hij luistert fantastisch en denkt heel goed mee na. Hij dringt zijn mening nooit op maar doet je zelf bepaalde essentiële zaken inzien. Door de vele prangende vragen krijg je het soms wel warm maar elke vraag is super doordacht en brengt je weer een stukje verder. De beeldspraak die hij hanteert, is beklijvend. Na elke sessie krijg je een indrukwekkend verslag. Een verslag om te koesteren en gegarandeerd blijven een aantal zinnen hangen. Ook het mild blijven voor jezelf komt meermaals terug. Verder is het een man op wie je kan rekenen: stipte afspraken, veel afspraakmogelijkheden, snel mailverkeer, degelijke antwoorden, prima opvolging. Dank u, Wim en moemoe! (konijn – 50 jaar)

Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb naar ‘ons moemoe’. Deze coaching was precies wat ik nodig had.Wim heeft me begeleid tijdens mijn zoektocht naar vrijheid en gemoedsrust. Ik heb innerlijke rust en stabiliteit gevonden en kan terug meer genieten van het leven. Wat ik vooral apprecieer aan Wim is dat ik alles kon vertellen,mezelf mocht zijn. Hij heeft me inzichten gegeven door de juiste vragen te stellen,de antwoorden kwamen uit mezelf en waren nooit fout.Ik ging altijd met een goed gevoel naar buiten. Een uitspraak die me bij blijft ‘het leven is makkelijker dan je denkt,moeilijker als je denkt’ Ik heb veel bewondering voor ‘ons moemoe’, ik ben en blijf fan ! Dankjewel ! (Marie – 55 jaar)

7 jaar en agressief gedrag, zowel op school als thuis als bij de sportvereniging. Dat ene telefoontje van een mama van een klasgenootje deed mij op zoek gaan naar hulp. En zo kwam ik terecht bij Ons Moemoe. De website zag er heel belovend uit en bovendien was de praktijk bijna achter de hoek. Het eerste contact via mail was super: niet opdringerig, kort en duidelijk. Na uitgebreid telefonisch contact werd de eerste afspraak gemaakt. En daar ging hij dan. Met een bang hartje liet ik mijn zoon achter bij Wim. Achteraf bleken die zorgen voor niets te zijn. Het was heel tof geweest en al snel ontdekte ik dat de aanpak van Wim bleef nazinderen. En, het werd toegepast! Ondertussen zijn we enkele maanden verder en de sessies zijn niet meer nodig. Mijn zoon krijgt de kans om zelf verder op zoek te gaan en zich te ontwikkelen. Ook ik ben door Wim gerustgesteld dat ik het goed aanpak als mama. Er is nog veel werk aan de winkel maar het gaat de goede kant op. Heel erg bedankt Wim, je was de juiste persoon op het juiste moment! (Joëlle – 40 jaar)

Het was een aangename en leerrijke sessie, zeker aan te bevelen. Het voelt echt als thuiskomen en doet bijgevolg wonderen. Nog veel succes met “ons moemoe”. (Els – 49 jaar)

Zin in een toogbabbel?

Op zoek naar een schrijver, spreker of schenenstamper? Welkom aan de toog van Ons Moemoe.

Last van een druk hoofd?

Geen magische oplossing, wel gratis 50 pagina’s vol handige inzichten om mee aan de slag te gaan.